A Bártfai- Bóta Építész Kft első generációs családi vállalkozás.

Történetünk 1985-ben kezdődik.  A Veszprém megyei Állami Építőipari Vállalat volt első munkahelyem. Itt szereztem kivitelezői gyakorlatot, és kollégáimmal itt alapítottuk meg első magán cégünket építész és tartószerkezeti tervezés tevékenységgel.

A jelenlegi cégünk 2009 tavasza óta létezik. Fő tevékenységünk az építészeti tervezés. A kialakult gyakorlat és megrendelői igény szerint vállalkozunk a teljes beruházási folyamat lebonyolítására. Tervezés > Tendereztetés > Műszaki ellenőrzés / Építéshelyszíni irányítás (FMV) >Műszaki átadás > Garanciális és Szabatossági időszakban építtető képviselete.

Az utóbbi két évben jelentek meg megrendelőként hajdani megrendelőink gyermekei.

Az utóbbi két évben lettünk a Frisomat kft szerződéses partnere, s ezáltal az ipari épület tervezés egyetlen napra sem állt meg, folyamatos feladatunkká vált.

A jövőre nézve ismét belevágunk a fiatal tervezőkkel közös team munkába, és továbblépünk a szakági tervek készítése terén is, szorosabbra kötve jelenlegi alvállalkozóinkkal meglévő kapcsolatunkat és ezen a területen is bevonjuk a következő generációt a közös alkotásba.

Törekszem arra, hogy az általam összefogott mérnök team komplett szolgáltatást, épület megvalósítást végezzen az első gondolatoktól a beüzemelésig.

Üdvözlettel:

Bártfai János