Minden esetben egyedi ajánlatot adunk. Amit itt talál(sz), az egy előzetes kalkulációra, költségeid tervezésére  jól használható segédlet.

A teljes építési feladat keretösszege alapján is vállalunk tervezési feladatot.
A keretösszeg lehet a TERC kft áraival kalkulált, vagy kiválasztott kivitelezővel egyeztetett határ összeg is. Fontos, hogy megrendelés előtt tájékozódj a tervezett projekt várható költségeiről.  Szükség esetén fordulhatsz hozzánk, ezzel kapcsolatos tanácsadásért.

Minden nagyobb építmény, legyen az lakóépület vagy ipari csarnok, építészeti és szakági kiviteli tervek birtokában építhető fel. A teljes dokumentáció ára jó közelítéssel az építményérték 7%-a.
Fontos, hogy ez csak az épület! A közművek és út csatlakozás terveire nincs statisztika, ez tényleg a helyszíntől függ.

A 300m2-nél kisebb családi házak esetében az e-naplóba feltöltendő kiviteli terv építész munkarésze 9500 Ft/m2 körül lesz. Az ár tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlatnak. Műemléki, kiemelt városképi szituáció a tervezési folyamatot lassítja, a tervtanácsi dokumentáció többlet költséggel járhat. Számolni kell az építtetőnek a kötelező épületgépészeti és statikai tervek tervezői díjával is.

Pályázatos munkák:

Támogató pályázat beadásáig elegendő az engedélyezési szintű dokumentáció.

Az esetek többségében az engedélyezési terv a teljes dokumentáció díjának 40%-a.

Terv megrendelés nélküli ingyenes mérnöki tanácsadást csak visszatérő megrendelőink részére adunk. Első megrendelés ajánlat előtti találkozó továbbra is ingyenes marad.

Üdvözlettel:

Bártfai János